Project Giant Tulip Bulbs-Gildemeesters Bollenstreek-'Color my Day'-'Tulips'

22-08-2021 16:22

 

   

Op 1 april, heeft de onthulling plaatsgevonden van mijn Giant Tulip Bulb: 

'Color my Day'-'Tulips'. 

De stichting Gildemeesters Bollenstreek heeft aan Landgoed, Kasteel Oud- Poelgeest, in Oegstgeest een 'Giant Tulip Bulb' geschonken. 

Bestuurslid vd St. Erfgoed Oud-Poelgeest, Jeroen Schuit vertelt trots over de aanwinst vh landgoed in Oegstgeest, die hij zelf heeft mogen uitkiezen. 

'De schenking is een mooi initiatief om de verbinding weer te herstellen tussen de Bollenstreek en Oegstgeest. Van oudsher waren er veel bollenvelden in het dorp'. 

Manshoge kunstwerken in de vorm van een tulpenbol worden door tientallen kunstenaars uit de Bollenstreek beschilderd. Van Leiden tot aan Haarlem zullen 80 Reuzenbollen worden geplaatst die allemaal een eigen verhaal vertellen wat aan de Bollenstreek gerelateerd is. 

Wannneer alle kunstwerken zijn geplaatst zullen er 2 fietsroutes worden uitgezet die er samen voor zorgen dat je alle bollen kunt bewonderen! (zoe onder de fietsroute) of op www.gildemeestersbollenstreek.nl/fietsroute. De Reuzenbollen kunnen worden geadopteerd door bedrijven, gemeenten, stichtingen etc. Info: info@gildemeestersbollenstreek.nl of www.gildemeestersbollenstreek.nl  

Mijn bol is te zien in Oegstgeest, Kasteel Oud Poelgeest, Poelgeesterweg 1, 2341 NM Oegstgeest.